Gør et kup i Toys R Us lige nu!

Mange forældre på de sociale medier, inklusiv mig selv, boblede over af iver i går, da venlige sjæle tippede om et begyndende lagersalg med vilde priser på udvalgte varer i Toys R Us. Det skyldes angiveligt at BR udskiftes til Spire, så de tidligere varer fra lageret sælges til spotpriser i de fysiske butikker. Jeg bliver svag i knæene over store besparelser, så jeg måtte naturligvis aflægge min nærmeste butik et besøg efter at have vinket farvel til børnene i morges.

Jeg var på forhånd blevet advaret om stor variation mellem hver butik, da nogle ikke har modtaget alle varer i den nye udgave, og derfor ikke har nedsat de tilsvarende varer med BR logoet på endnu. Rygtet lyder, at det største udvalg findes i Holbæk, som dog ligger meget langt fra min adresse. Øv!

Dog kom jeg afsted og fik en rigtig fin fangst. Jeg købte tre fødselsdagsgaver til begge mine maj-børn, samt en fødselsdagsgave til min ældste niece. Sammenlagt fik jeg en besparelse på 1,473 kroner, så jeg er hoppende af begejstring.

De store besparelser fortsætter så længe lager haves, så det er bare at komme afsted, hvis du ikke har været forbi endnu!

2 comments / Add your comment below

    1. Det var da så lidt. Jeg håber, at du finder noget! Det er forresten kun i Toys R Us at tilbudene er gældende – ikke i BRs egne butikker 🙂

Skriv et svar