Gratis print-selv plakater til drengeværelset

Under min nu 1,5 års barsel, har min lejlighed været under evig ombygning. Det er simpelthen sådan et hyggeligt tidsfordriv at ommøblere og fornye lidt hist og her, mens jeg jonglerer med rengøring, madlavning og babyhygge. Mængden af tid og energi på boligindretningen har dog indtaget nye højder, da vi fik et boligtilbud på drømmelejligheden i sidste uge. Det er skørt, for vi er slet ikke garanteret at få den. Men jeg kan simpelthen ikke tænke på andet nu.

Min søn er også ellevild ved tanken om eget værelse. I den virtuelle indretningsplan er jeg kommet til vægdekorationen, som han mener trænger til en overhaling. Det er en dyr fornøjelse, hvis plakaterne kontinuerligt skal afspejle hans interesser, så derfor har jeg været på jagt efter nogle gratis plakater med illustrationer, der hitter lige nu og her. Og så kan de jo skiftes ud efter behov, uden at min SU-indtægt bliver bundulykkelig.

Jeg har fundet otte frem, som jeg synes, er rigtig lækre. Så må tiden vise, om en eller flere skal printes med det samme, eller om de bliver spist af med at blive bogmærket. Jeg kan ikke gøre andet end at håbe på, at vi får tilsendt en lejekontrak via eboks på mandag. Ja tak!

Skriv et svar