Om bloggen

Hej og velkommen til min lille brøkdel af internettet! Mit navn er Maja og jeg er 24 år gammel. Bopælen er at finde i København S, hvor jeg har haft hjemme siden primo 2013. Til daglig læser jeg handel med speciale, men lige nu er jeg barslende indtil maj 2019. Her finder du hverdagssnak om forældrelivet til småbørn og alt det kan indebære. Foruden at være en lystig tilbudsjæger, er jeg også en trofast tilhænger af lagersalg. Jeg elsker at gøre et godt kup!

Jeg blev mor for allerførste gang som 19 årig til verdens dejligste dreng, Noah, i 2013, og derfra tog livet en drastisk drejning. Et par år efter fødslen, gik faren og jeg fra hinanden, men vi fandt sammen igen og har netop fået vores vores tredje barn, Kiah. Sidste år i maj, kom vores datter, Luna, til verden.

2 comments / Add your comment below

 1. Hej Maja, jeg faldt over billedet med jeres dåbsinvitationer og jeg synes de er så fine 🙂 Det er sådan at jeg ikke selv er den kreative type og invitationerne skulle gerne snart sendes ud. Jeg vil derfor høre om du stadig har invitationen liggende på computeren og om jeg i så fald må “låne” den? Det vil gøre mig rigtig glad. Forstår dog selvfølgelig også hvis du vil beholde dit værk for dig selv. Smil fra Nadia

  1. Hej Nadia. Jeg er virkelig ked af, at jeg først har set din besked nu. Det beklager jeg.

   Jeg er rigtig glad for, at du kan lide min søns hjemmelavet dåbinvitation. Jeg ville gerne have lånt skabelonen ud uden min søns billede i toppen, men det er naturligvis ikke længere relevant for dig.

   Jeg håber, at du fandt et andet og fint alternativ.

   God dag!

   -M

Skriv et svar